Wie zijn wij?

Xtence webdesigners is een onafhankelijk webdesignbureau, opgericht in 2006 door Lieven Vandenbroucke en gevestigd te Waardamme, Oostkamp in West-Vlaanderen (regio Brugge).

Onze gebruikers en doelgroep zijn grote bedrijven, KMO’s, éénmanszaken, verenigingen, winkels en horecazaken die een functionele, gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle website of webshop willen tegen een betaalbare prijs. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van de open-source software WordPress.

Onze specialiteiten:

  • All-in-one solutions; website, hosting tot zelfs drukwerk, fotografie, bedrijfsfilm en netwerken (via partners).
  • Browsercompatibele websites, ook voor mobile internet kan uw site specifiek worden aangepast.
  • WordPress-themes, ook voor grafische bureaus die hun lay-out aanleveren kan een theme volgens hun specificaties gebouwd worden.

met tevreden klanten als gevolg, zie onze portfolio !

 

Onze visie op webdesign

“Less is more” is ons basisprincipe! Webdesign die geen bezoekers wegjaagt, dat overzichtelijk, functioneel, eenvoudig te navigeren is binnen een mooi verzorgd design. Iedere website beginnen wij vanaf een leeg blad zodat het een unieke en exclusieve lay-out biedt.

WordpressWij zoeken altijd het perfecte evenwicht tussen design en gebruiksvriendelijkheid naar zowel de surfer als de zoekmachines. Onze doelstellingen zijn meer dan alleen het ontwerp en de bouw van uw website, webshop en aanverwante applicaties.

Een website moet on-the-fly aanpasbaar zijn, daarom kozen wij indertijd voor WordPress, waarmee u uw website of webshop in een mum van tijd kunt aanpassen en zo kort op de bal kan spelen.

Wij nemen ons vak serieus !

Gebruiksvriendelijkheid, dat is het sleutelwoord dat wij hoog in het vaandel voeren, snelheid van de website is daar één van de pijlers van. Daardoor dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu door onze websites zo snel mogelijk te maken met minder energie verbruik als gevolg. Wij zijn dan ook de trotse houder van het CO² neutral-certificaat.

Hosting gebeurt via “In the Cloud” op eigen IP’s, wat niet enkel flexibiliteit en snelheid betekent, maar vooral zekerheid en uptime garandeert!  Wij gebruiken ook CDN-servers om de laadtijd van onze WordPress-sites zo optimaal mogelijk te maken.

Een website duur?

Een advertentie in een krant of tijdschrift is éénmalig. Een goed vindbare website is 7/7, 24/24 reclame. Bovendien kan u door uw bezoekersstatistieken zien wat uw investering opbrengt, dit in tegenstelling tot traditionele reclame.

Samen met de klant bekijken wij altijd wat de doelstellingen zijn. Op basis van een conceptgesprek maken wij een concreet projectvoorstel met daarin een vrijblijvende all-in offerte die duidelijk beschrijft wat de kostprijs is en wat u ervoor in de plaats mag verwachten. Uw basissite hoeft niet duur te zijn, een website kan ook creatief verantwoord zijn binnen uw budgettaire mogelijkheden.
Bij Xtence webdesigners betaal je “less for more” !